Вангелия Гущерова или баба Ванга , както всички я наричаме, е безспорно най-известната

...
Вангелия Гущерова или баба Ванга , както всички я наричаме, е безспорно най-известната
Коментари Харесай

5 златни рецепти с билки от Баба Ванга срещу диабет, за сваляне на високо кръвно и кръвна захар:

Вангелия Гущерова или баба Ванга , както всички я назоваваме, е несъмнено най-известната българска пророчица, фамозна с точните си предсказания. Но с изключение на многочислените пророчества за България и за света, Ванга приживе е имала репутацията да намира лек за всяка болест единствено благодарение на билките.

Пророчицата от Рупите обичайно препоръчвала непопулярни растения, които за медиците по това време не са имали никаква стойност и техните свойства не са били известни и необятно използвани.

 баба Ванга билки

„ Не признавам лекуване, при което би трябвало да се пият 30 билки едновременно.

Понякога хората изпиват по цели чували от разнообразни растения, а резултатът е дребен. Аз предлагам за дадена болест единствено по една билка или единствено едно лечебно средство, с цел да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил. Работата е там да се открие тъкмо за коя болежка коя билка оказва помощ. Аз не настоявам, че съм огромен билкар, на мене тези билки ми се споделят “, споделя приживе ясновидката.  билки в хаванче

Наскоро необятна известност добиха нейните 5 предписания против едно от най-коварните болести на съвремието – диабетът. Ефектът на тези потвърдени във времето илачи на Ванга за събаряне на кръвна захар и кръвно налягане е приет от хиляди нейни почитатели – силата им е сравнима с знамение. Мнозина страдащи от диабет българи не стопират да разгласяват резултатите от кръвните си проучвания по здравни конгреси и да благославят Баба Ванга за „ златните “ й лечебни предписания. Цяровете й даже се срещат и преведени на непознати езици от заболели по целия свят. Ето и прочутите 5 предписания против диабет на баба Ванга :

1. Рецепта с праз

Първата рецепта на Ванга за лекуване на диабет и събаряне на кръвната захар е с праз. Вземат се 4 глави праз и се нарязват на дребни части. Слагат се в един буркан и се поливат от горната страна с два литра бяло вино. Оставят се да престоят в продължение на 15 дни, а след това течността се прецежда и се пие по една дребна чашка три пъти всеки ден към 30 минути преди хранене.

2. Рецепта с боровинки

Другата рецепта за лекуване на диабет и високо кръвно на великата Ванга е от четири лъжици черни боровинки, които се заливат от горната страна с 600 грама вряла вода. Тази примес се оставя да престои за 4 часа и след това се прецежда. От нея се одобряват по 200 грама още веднъж три пъти на ден.

3. Рецепта с индрише

Третата рецепта се прави от шест листа на индрише, които се варят в половин литър вода. Течността би трябвало да ври, до момента в който се изпари половината част от нея. След това се оставя да изстине. Пие се три пъти дневно на гладно.

4. Рецепта с кисело мляко

Много ефикасна и даваща невероятни резултати е рецептата на Ванга за събаряне на кръвната захар с кисело мляко. Всяка заран и всяка вечер би трябвало да се приема по една чаена чашка кисело мляко, в която сме поставили и сока на 1 изстискан лимон. Процедурата се прави всеки ден в течение на 20 следващи дни.

5. Рецепта с имел

И последната, само че не по успеваемост, рецепта срещу диабет на фамозната пророчица, е с 10 грама имел, които би трябвало да наквасен за една вечер в по-хладка вода. Сутринта прецеждаме течността и пием от нея по една чашка всеки ден, до момента в който индикаторите на кръвната захар се възстановяват.

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР